Albums & Producten

Bij een newbornshoot en bruiloft ontvang je standaard een fotoalbum. Ik houd ervan om jullie iets tastbaars in handen te geven met jullie foto’s in verwerkt. Een album pak je er snel nog eens bij tijdens een verjaardag, avondje banken of tijdens een bakje koffie. 

Het is natuurlijk mogelijk om na elk soort shoot een fotoalbum te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De albums hebben mooie plat liggende pagina’s waardoor foto’s ook door het midden van het boek kunnen lopen. De buitenkant wordt gemaakt van linnen, leer, kurk, nubuck etc. Ook kan je album geupgrade worden met embrossing tekst, (trouw) logo, foto op de cover. De mogelijkheden zijn eindeloos en prijzen voor een compleet album variëren vanaf €35 euro tot 1500,- je kunt het zo gek maken als je wil. Maar voor ieders budget wat wils.

Naast de albums zijn er ook heel veel gave artikelen te bestellen. Wanneer je de online galerie ontvangt krijg je sowieso inzicht in de artikelen en heb je al meteen mogelijkheid om te bestellen. Achteraf hier op terug komen dat kan natuurlijk ook altijd nog. Niet de shoot bij mij gedaan maar wel een gaaf product gezien of je wenst graag en album? Stuur even een mailtje naar info@miloubriels.nl dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.