Lifestyle

Puur en eigen bij jullie thuis. Jullie huis (inrichting, beschikbare licht en kleuren) spelen een grote rol bij deze shoot. Houd hier rekening mee. Een donker huis geeft een heel andere sfeer dan een lichte woning.

Zorg voor een opgeruimd huis. We fotografen meestal in slaapkamer, soms woonkamer en wanneer het weer en de omgeving het toelaat is een beetje buiten ook mogelijk. Geef ter plekke even aan wat je leuk vindt. In een donker huis is een lifestyle shoot wat lastiger en niet altijd mogelijk om mooi en fris resultaat te behalen, twijfel je over het lichtinval? Stuur gerust een mailtje met enkele foto’s van jullie huis en we bekijken het samen even.

 
– +- 90 min shooten
– 15 foto’s zelf uit te kiezen via een digitale galerij zodat je zelf je favoriete beelden kunt uitzoeken. Je ontvangt deze 15 foto’s digitaal in zowel kleur als zwart wit (extra foto’s zijn evt. bij te bestellen à €6,95 per foto of alle extra foto’s als pakket – 5 foto’s voor € 30, 10 foto’s voor € 50 of alle extra foto’s voor €100
– De foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd zonder logo of watermerk
– Jullie ontvangen 2-4 weken na de shoot de foto’s digitaal.
– Bij jullie thuis

Kosten € 249,-

Inclusief BTW. 10 km reiskosten zitten bij de shootprijs inbegrepen daarna wordt er €0,25 cent excl. BTW per kilometer gerekend. Kilometers worden geteld via routeplanner.nl van adres tot adres.

Na de fotoshoot ontvangen jullie een factuur zodat het geld overgemaakt kan worden.
Wanneer jullie alle foto’s hebben ontvangen zal er nog even overlegd worden of de foto’s wel of niet gepubliceerd mogen worden.

Het verschil met de ‚echte’ (geposeerde) newborn is minder lang fotografie tijd en er zit geen fotoboekje bij inbegrepen (fotoboekje kan altijd nog als extra worden besteld). Tijdens deze shoot gaan we het kindje niet in bepaalde houdingen leggen maar zijn jullie gewoon bezig met het verzorgen en knuffelen van jullie kindje. Ik zal verder geen spulletjes of accessoires meenemen om achtergronden o.i.d. Veel foto’s met ouders maar ik maak ook wat detail foto’s, foto’s van het kindje zelf, foto’s wanneer jullie op het bed zitten, wanneer het kindje in bed ligt, handjes, voetjes oortjes. Ongedwongen en puur met jullie erbij, wel geef ik aanwijzingen om op een bepaalde manier te gaan staan of liggen.