Newborn geposeerd

Op deze pagina vind je 2 verschillende newborn categorieën. Geposeerd & Lifestyle. Beide erg verschillend, lees de info even goed door en geef bij het  plannen duidelijk aan om welke shoot het gaat. Bij de aparte categorie lifestyle in het menu vind je voorbeeld foto’s of klik HIER.

Foto’s worden gemaakt binnen 2 weken na de geboorte.
⋆ 2 -4 uur fotografie & 3 – 5 uur nabewerking
⋆- 15 foto’s zelf uit te kiezen via een digitale galerij zodat je zelf je favoriete beelden kunt uitzoeken. Je ontvangt deze 15 foto’s digitaal in zowel kleur als zwart wit (extra foto’s zijn evt. bij te bestellen à €6,95 per foto of alle extra foto’s als pakket – 5 foto’s voor € 30, 10 foto’s voor € 50 of alle extra foto’s voor €100
⋆ Fotoboekje 15 x 15 cm linnenlook 
⋆ Inclusief het gebruik van mijn broekjes, haarbandjes, achtergronden en alle andere spulletjes welke we tijdens de newborn shoot kunnen gebruiken.
⋆ De shoot zal in mijn studio in Roggel plaatsvinden.
⋆ Foto’s met evt. broertjes/zusjes en ouders is mogelijk (gelieve van te voren even aangeven).
⋆ Jullie ontvangen 2-4 weken na de shoot de foto’s digitaal (jullie maken zelf de selectie via de uitzoek website).

LET OP! Hou er met plannen rekening mee dat een newborn shoot 3 à 4 maanden van te voren gereserveerd dient te worden (i.v.m. drukte). 

Kosten € 299,-

Inclusief BTW.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen stuur ik jullie een uitgebreide informatie pagina door waarop alles duidelijk staat beschreven hoe de shoot zal verlopen en hoe de planning exact in zijn werk gaat. Gelieve bij het mailen de uitgerekende datum vermelden.

Newborn Lifestyle

Een lifestyle reportage bij jullie thuis.
Bij deze shoot is het niet noodzakelijk dat de fotoshoot binnen 2 weken na de geboorte plaatsvindt.
Meestal adviseer ik binnen de eerste maand of juist vanaf 3 maanden. Lifestyle is fris en heeft als kenmerk veel licht en lichte kleuren. Zorg voor een opgeruimd huis. We fotografen meestal in de woonkamer, in de ouders slaapkamer, babykamertje en wanneer het weer en de omgeving het toelaat is buiten ook mogelijk. In een donker huis is een lifestyle shoot wat lastiger en niet altijd mogelijk / mooi om een mooi fris resultaat te behalen, twijfel je over het lichtinval? Stuur gerust een mailtje met enkele foto’s van jullie huis en we bekijken het samen even. 

– +- 60 min shooten
– +- 15 foto’s zelf uit te kiezen via een digitale galerij zodat je zelf je favoriete beelden kunt uitzoeken. Je ontvangt deze 15 foto’s digitaal in zowel kleur als zwart wit (extra foto’s zijn evt. bij te bestellen à €6,95 per foto of alle extra foto’s als pakket – 5 foto’s voor € 30, 10 foto’s voor € 50 of alle extra foto’s voor €100.
– De foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd zonder logo of watermerk
– Jullie ontvangen 2-4 weken na de shoot de foto’s digitaal.
– Bij jullie thuis
 

Kosten € 249,-

inclusief BTW. excl. reiskosten.
 
Na de fotoshoot ontvangen jullie een factuur zodat het geld overgemaakt kan worden.
Wanneer jullie alle foto’s hebben ontvangen zal er nog even overlegd worden of de foto’s wel of niet gepubliceerd mogen worden.Het verschil met de ‚echte’ (geposeerde) newborn is minder lang fotografie tijd en er zit geen harmonica fotoboekje bij inbegrepen. Tijdens deze shoot gaan we het kindje niet in bepaalde houdingen leggen maar zijn jullie gewoon bezig met het verzorgen en knuffelen van jullie kindje. Jullie kunnen er eventueel voor kiezen om het kindje in bad te doen. Ik zal verder geen spulletjes of accessoires meenemen om achtergronden o.i.d mooier te maken dan dat het is. Veel foto’s met ouders maar ik probeer ook altijd mooie detail foto’s te nemen, foto’s wanneer jullie op het bed zitten, wanneer het kindje in bed ligt, handjes, voetjes oortjes. Ongedwongen en puur met jullie erbij.
 

Voorbeelden bekijk je HIER