Studio

Studio: Vanaf 1 september 2018 is mijn studio in een vrachtwagen. Met 4 dakramen en 2 zijramen is er altijd voldoende daglicht. Hieronder een impressie filmpje. Voor vragen stuur gerust een berichtje. Voor nu staat deze truck even op een vast plekje. Deze studio zal enkel gebruikt worden voor de newborn en cakesmash shoots.

In de eerste 2 jaar ben ik altijd bij de mensen thuis geweest voor de newborn en cakesmash shoots, ik vond het echt niet kunnen als ik iemand hoorde die na de kraamweek naar een fotografe naar een studio moest echter hoe had ik steeds vaker te maken met geen geschikt daglicht, huisdieren in de woningen en het gesjouw. Inmiddels is de collectie van achtergronden, bakjes, pakjes etc. ook dusdanig uitgebreid dat het voor mij erg veel tijd en energie kost telkens aan huis te komen fotograferen.

De lifestyle shoots (zonder attributen) blijf ik uiteraard wel bij jullie thuis fotograferen. Vanaf 2018 komen alle newborn kindjes naar de studio. (Natuurlijk enkele uitzonderingen daar gelaten wanneer het nog niet goed gaat met mama en papa niet mee kan komen of verplaatsing voor het kindje nog niet goed is, echter dit altijd in overleg!!) In de studio heb ik fijn daglicht en zorg ik dat het lekker warm is! Er is voor jullie veel keuze uit allerlei achtergronden, kleertjes, bakjes etc.

Verder blijf ik de gezinnetjes, zwangerschapsshoots en loveshoots buiten op een leuke locatie in de omgeving fotograferen. Ik merk dat o.a. kindjes spelenderwijze zich makkelijker laten fotograferen. Maar ook volwassenen staan spontaner en minder statisch op de foto wanneer ik outdoor fotografeer vandaar deze voorkeur. Verplaatsen naar de studio bijvoorbeeld bij slecht weer is niet mogelijk, de fotoshoot zal dan worden verzet naar een andere datum.