Studio: Vanaf 1 september 2018 bestaat mijn studio uit een vrachtwagen. Met 4 dakramen en 2 zijramen is er altijd voldoende daglicht. Hieronder een impressie filmpje. Voor vragen stuur gerust een berichtje. Voor nu staat deze truck even op een vast plekje, wie weet in de toekomst mobiel om naar de klanten toe te rijden echter voor nu nog even niet van toepassing. Deze studio zal enkel gebruikt worden voor de newborn en cakesmash shoots.

Foto’s onder het filmpje zijn van mijn vorige studio. In de eerste 2 jaar ben ik altijd bij de mensen thuis geweest voor de newborn en cakesmash shoots echter had ik hier vaak te maken met geen geschikt daglicht. Inmiddels is de collectie van achtergronden, bakjes, pakjes etc. ook dusdanig uitgebreid dat het voor mij erg veel tijd en energie kost telkens aan huis te komen fotograferen. De lifestyle shoots (zonder attributen) blijf ik wel bij jullie thuis fotograferen. Vanaf 2018 komen alle newborn kindjes naar de studio. (Natuurlijk enkele uitzonderingen daar gelaten, echter dit altijd in overleg!!) In de studio heb ik fijn daglicht en zorg ik dat het lekker warm is! Er is voor jullie veel keuze uit allerlei achtergronden, kleertjes, bakjes etc.

Verder blijf ik de gezinnetjes, zwangerschapsshoots en loveshoots buiten op een leuke locatie in de omgeving fotograferen. Ik merk dat o.a. kindjes spelenderwijze zich makkelijker laten fotograferen. Maar ook volwassenen staan spontaner en minder statisch op de foto wanneer ik outdoor fotografeer vandaar deze voorkeur.