Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

.

4 4

Hey you

Let's click together!

Momenteel is het alleen mogelijk om een 1 op 1 workshop te plannen. Ik help je graag bij al je vraagstukken. Wil je graag met meerdere personen een workshop volgen dan is het ook mogelijk dat je zelf een groepje samenstelt en dat jullie allemaal samen begeleiding krijgen in mijn studio in Deurne.

Ben je zelf al meer bezig bent met fotograferen dan kun je hieronder mijn gratis's E-book downloaden. In dit E-book deel ik 5 effectieve manieren om klanten aan te trekken (en te behouden), je te onderscheiden van anderen en je inkomen te verhogen.

Je wilt niet constant op zoek zijn naar nieuwe klanten. Je wilt juist een strategie ontwikkelen waardoor klanten naar jou komen, geïnteresseerd in de waarde die ze in jouw fotoshoots zien en aangetrokken tot jouw unieke fotografie stijl (en jou als persoon).

- Leer je naamsbekendheid vergroten
- Leer opvallen in de overvolle markt

03

01

02

Na de workshop

Tijdens de workshop

Voor de workshop

Na de workshop mag je mij nog 3 maanden via de app groep vragen stellen. De overige deelnemers zullen ook in deze groep zitten zo kunnen jullie elkaar ook helpen en van elkaars vragen leren.

Tijdens de workshop hoop ik je veel bij te brengen. Zodat je met boordevol inspiratie naar huis gaat.

Je hebt interesse in een workshop. Je bekijkt mijn website en bent op de hoogte van mijn tarieven en wat hierbij inbegrepen zit. Dan is het nu tijd om contact met mij op te nemen (zodat ik je indien gewenst nog van wat extra informatie kan voorzien of je vragen kan beantwoorden. We plannen de workshop in en zie je op de afgesproken plek en tijd.

KIND WORDS

STORIES

.

.

.